Atlas van de Belevingswereld

Atlas van de Belevingswereld

In samenwerking met: Louise van Swaaij

De Belevingswereld is een denkbeeldige cartografie die de wereld van het dagelijks bestaan in kaart brengt. De steden, rivieren en eilanden in deze kaarten heten Verandering, Chaos of Groei en liggen in gebieden als Bergen van Werk, Zee van Mogelijkheden of Bronnen van Inspiratie.
Ik bedacht en maakte de Atlas van de Belevingswereld samen met Louise van Swaaij in 1999. Een eerdere editie verscheen in een oplage van meer dan een half miljoen exemplaren en werd wereldwijd in meer dan 17 vertalingen verspreid.

Een nieuwe bewerking, De Grote Atlas van de Belevingswereld verschijnt bij uitgeverij de Harmonie.
In de webwinkel vind je tal van leuke kado‘s en produkten. Ook kun je zelf een kaart van je eigen eiland vervaardigen.

Helaas zijn er enkele erg op de Atlas van de Belevingswereld lijkende imitaties in omloop, die onder andere voor trainingen en evaluaties op het gebied van persoonlijke ontwikkeling worden gebruikt. Deze afgeleide associatieve cartografiën geven met enige regelmaat aanleiding voor verwarring bij liefhebbers en lezers van mijn werk. Deze op de Belevingswereld gebaseerde nabootsingen worden echter nadrukkelijk niet met toestemming van de auteurs noch instemming van de uitgever geexploiteerd.
nl_NL